Artcool Stylist

Aparat de aer conditionat inverter

Design placut si rafinat ce schimba atmosfera in camera pe care o raceste.
Nivel de zgomot redus
Flux de aer natural prin tehnologie CHAOS Swing
Aerul poate fi dirijat atat pe verticala, cat si pe orizontala, pentru a mentine temperatura camerei cat mai constanta.
Telecomanda prin infrarosu cu butoane fosforescente
Modificare automata a modului de functionare- In cazul unei pene de curent, la revenirea curentului, aparatul reporneste automat la setarile de dinainte de pana de curent.
Filtru de aer anti-bacterian One-Touch
Filtrul Nano Carbon inlatura particulele de miros din incapere. Prin urmare, filtrul activ de Carbon va fi inlocuit cu filtrul Nano Carbon Ball. Acest produs a fost dezvoltat de LG Electronics ca promovare de uz casnic si sanatate si este primul produs care utilizeaza tehnologia Nano din lume, tehnologie care controleaza dimensiunea si forma porilor.
Programator setare pornit/oprit 24 ore
Sistem de purificare a aerului NEO Plasma
Filtrul PLASMA este conceput si dezvoltat numai de catre LG, pentru a retine cele mai fine particule de praf, chiar si particule de fum de tigara.
Protectie anti-coroziva Gold Fin
Suprafata schimbatorului de caldura din unitatea exterioara este acoperita cu un material anticoroziv revolutionar. Astfel, suprafata nu se corodeaza niciodata si performantele de functionare ale aparatului raman neschimbate in timp.
Auto curatare
Principala cauza a mirosurilor degajate de aparatul de aer conditionat o constituie dezvoltarea bacteriilor si a mucegaiurilor pe suprafata schimbatorului de caldura. Functia Auto Clean usuca suprafata schimbatorului pentru a preveni dezvoltarea bacteriilor si a mucegaiurilor, reducand semnificativ mirosul si necesitatea curatarii aparatului.
Jet Cool
Functia Jet Cool asigura racirea rapida a camerei. In acest mod se refuleaza un jet puternic de aer rece pentru 30 min sau pana cand temperatura camerei atinge 18 grdade Celsius.
Descarca documentatia