Artcool Slim

Aparat de aer conditionat inverter

Sistem de purificare a aerului NEO Plasma
Filtrul PLASMA este conceput si dezvoltat numai de catre LG, pentru a retine cele mai fine particule de praf, chiar si particule de fum de tigara.
Filtru de aer anti-bacterian One-Touch
Filtrul Nano Carbon inlatura particulele de miros din incapere. Prin urmare, filtrul activ de Carbon va fi inlocuit cu filtrul Nano Carbon Ball. Acest produs a fost dezvoltat de LG Electronics ca promovare de uz casnic si sanatate si este primul produs care utilizeaza tehnologia Nano din lume, tehnologie care controleaza dimensiunea si forma porilor.
Modul Sleep
Cu o singura apasare de buton, automat programati aparatul la oprire, stabiliti viteza de functionare si ajustati temperatura pentru asigurarea confortului in timpul somnului.
Autocuratare
Principala cauza a mirosurilor degajate de aparatul de aer conditionat o constituie dezvoltarea bacteriilor si a mucegaiurilor pe suprafata schimbatorului de caldura. Functia Auto Clean usuca suprafata schimbatorului pentru a preveni dezvoltarea bacteriilor si a mucegaiurilor, reducand semnificativ mirosul si necesitatea curatarii aparatului.
Jet Cool
Functia Jet Cool asigura racirea rapida a camerei. In acest mod se refuleaza un jet puternic de aer rece pentru 30 min sau pana cand temperatura camerei atinge 18 grade Celsius.
Protectie anticoroziva Gold Fin
Suprafata schimbatorului de caldura din unitatea exterioara este acoperita cu un material anticoroziv revolutionar. Astfel, suprafata nu se corodeaza niciodata si performantele de functionare ale aparatului raman neschimbate in timp.
Auto Restart Function
In cazul unei pene de curent, la revenirea curentului, aparatul reporneste automat la setarile de dinainte de pana de curent.
Fata din sticla rezistenta
Isi pastreaza stralucirea pentru o perioada lunga de timp, fara a se decolora sau a se matui.
O linie eleganta
Design atractiv, deosebit, cu linii elegante care curg de la partea frontala pana la partea inferioara.
Finisaje cromate
De o suplete delicata si totusi solid construite pentru a asigura o durabilitate sporita.
LED-uri de mare intensitate
Afisaj elegant cu margini inteligent subliniate de lumina alba.
Descarca documentatia