Silver DECO

Aparat de aer conditionat inverter

Aparat de aer condiționat inverter

Armonie desăvârşită între designul elegant şi tehnologia inovatoare

Două căi optimizate ale fluxului de aer, pentru răcire şi încălzire

Unitate exterioară de dimensiuni reduse
Filtru de aer anti-bacterian One-Touch
Filtrul Nano Carbon inlatura particulele de miros din incapere. Prin urmare, filtrul activ de Carbon va fi inlocuit cu filtrul Nano Carbon Ball. Acest produs a fost dezvoltat de LG Electronics ca promovare de uz casnic si sanatate si este primul produs care utilizeaza tehnologia Nano din lume, tehnologie care controleaza dimensiunea si forma porilor.
Modul Sleep
Cu o singura apasare de buton, automat programati aparatul la oprire, stabiliti viteza de functionare si ajustati temperatura pentru asigurarea confortului in timpul somnului.
Autocuratare
Principala cauza a mirosurilor degajate de aparatul de aer conditionat o constituie dezvoltarea bacteriilor si a mucegaiurilor pe suprafata schimbatorului de caldura. Functia Auto Clean usuca suprafata schimbatorului pentru a preveni dezvoltarea bacteriilor si a mucegaiurilor, reducand semnificativ mirosul si necesitatea curatarii aparatului.
Protectie anticoroziva Gold Fin
Suprafata schimbatorului de caldura din unitatea exterioara este acoperita cu un material anticoroziv revolutionar. Astfel, suprafata nu se corodeaza niciodata si performantele de functionare ale aparatului raman neschimbate in timp.
Descarca documentatia